This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
Parametry Opis
Nazwa botaniczna Cocos nucifera
Rozmiar opakowania 10 kilogram
Minimalna wielość zamówienia 10 kilogram
Pochodzenie Filipiny, Indonezja, Sri Lanka
Forma Chipsy / Płatki
Dostępność Opakowania zbiorcze, Pod własną marką
Jakość Organiczna oraz konwencjonalna
Okres przydatności do spożycia 24 miesiące
Wielkość porcji 0.7 oz
Kategoria Suszone owoce

Opis Produktu

Świeże orzechy kokosowe kroi się na małe ostrza i cienkie jak opłatek półksiężyce. Po tym, jak tosty zamieniły się w złote frytki. Już po tym procesie mają wyjątkowy kokosowy smak dzięki zawartości naturalnego oleju. Chipsy kokosowe w formie tostów będą idealne z mieszankami przekąsek, owocami i owocami morza. Możesz również uczynić go częścią swojej sałatki.

Organiczne orzechy kokosowe są ręcznie zbierane i przekazywane do centralnej jednostki przetwarzania. W tej jednostce przeprowadzana jest inspekcja, a te kokosy, które nie przejdą kontroli, są usuwane. W tym procesie każdy orzech kokosowy jest najpierw łuskany, a następnie okorowany. Na białym mięsie zostaje kokos. Następnie mięso jest przenoszone na przenośnik taśmowy w celu rozdrobnienia. Po zakończeniu rozdrabniania mięso jest następnie suszone w piecu, aby usunąć wilgoć na określonym poziomie. Po wysuszeniu suszone orzechy kokosowe przechodzą przez wiele filtrów, aby zachować stały rozmiar i zmniejszyć zbrylanie. Następnie delikatnie opieka się niesłodzone chipsy kokosowe.

Jak używać chipsów kokosowych

Możesz użyć tych doskonale prażonych chipsów kokosowych z jogurtem, granolą, świeżą sałatką, a nawet z muffinami. Możesz cieszyć się tymi prażonymi wiórkami kokosowymi jako przekąską lub idealnie podawać z lodami.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our