This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
Parametry Opis
Nazwa botaniczna Chenopodium quinoa
Rozmiar opakowania 25 kilogramów
Minimalna wielość zamówienia 25 kilogramów
Pochodzenie Peru, Boliwia
Forma Trójkolorowe nasiona
Dostępność Opakowania zbiorcze, Pod własną marką
Jakość Organiczna oraz konwencjonalna
Okres przydatności do spożycia 24 miesiące
Wielkość porcji 1 kubek
Kategoria Nasiona i ziarna

Opis Produktu

Mieszanka organicznej czarnej, czerwonej i białej komosy ryżowej nazywana jest trójkolorową komosą ryżową. Ma chrupiącą i puszystą konsystencję o orzechowym posmaku. Trójkolorowa komosa ryżowa, którą oferujemy, jest ekologiczna i pochodzi z Peru i Boliwii. Quinoa to ziarno rośliny, ale ludzie uważają ją za ziarno. Nasz trójkolorowy quinoa pochodzi z Peru i Boliwii. Ponieważ powstaje przez zmieszanie czerwonej, białej i czarnej komosy ryżowej, ma inny smak, właściwości i teksturę. Trójkolorowa komosa ryżowa może nadać Twoim potrawom fantastyczny kolor.

Pochodzenie trójkolorowej komosy ryżowej

Ameryka Południowa jest źródłem komosy ryżowej. Jest uprawiana głównie ze względu na jadalne nasiona. Ta roślina zielna rośnie jak zboże.

Biała komosa ryżowa ma najlżejszą konsystencję i delikatny smak, dzięki czemu po ugotowaniu jest bardziej puszysta od innych jej odpowiedników. Jeśli mówimy o czerwonej komosy ryżowej, ma bardziej serdeczną i ciągnącą się konsystencję, bogatszy smak i bardziej orzechowy w porównaniu do białej komosy ryżowej.

Jak używać trójkolorowej komosy ryżowej

Najlepszym sposobem użycia trójkolorowej komosy ryżowej jest poranna owsianka. Ale może być również używany w ten sam sposób, w jaki używa się czarnej i czerwonej komosy ryżowej ze względu na jej chrupiący smak.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our