This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parametry Opis
Nazwa botaniczna Prunus dulcis
Rozmiar opakowania 10 kilogramów
Minimalna wielość zamówienia 20 kilogramów
Pochodzenie Hiszpania, USA
Forma Proszek
Dostępność Opakowania zbiorcze, Pod własną marką
Jakość Organiczna
Okres przydatności do spożycia 24 miesiące
Wielkość porcji ¼ kubka
Kategoria Mąki

Opis produktu

Mąka migdałowa to kolejna popularna nazwa mąki orzechowej. Dla niektórych są podobne, ale dla innych nie. Mączka migdałowa jest bardziej gruboziarnista niż mąka orzechowa. Zwykle nadal zawiera również skórę. W Europie nie zobaczymy zbyt wielu odniesień do mączki migdałowej, ale można je znaleźć często w innych obszarach, szczególnie w USA.

Oferowany przez nas produkt, Blanszowana Mąka Migdałowa, jest wytwarzany z wysokiej jakości surowych migdałów. Ogólnie rzecz biorąc, na surowych migdałach znajduje się zewnętrzna warstwa brązowej skórki, która otacza orzech. Na naszej Blanszowanej Mące Migdałowej nie będzie skórki migdałów, co nadaje jej inny akcent.

Ludzie preferują naszą blanszowaną mąkę migdałową ze względu na miękką konsystencję i gładkość. Tworzenie ciasta stanie się znacznie lepsze dzięki naszej Blanszowanej Mące Migdałowej. Po usunięciu skórki migdały mają kremowy kolor, który będzie wyglądał idealnie w pieczeniu i różnych potrawach.

Nasza Blanszowana Mąka Migdałowa jest dostępna w różnych odmianach Walencji i Karmelu, które zapewniają słodki smak i lekki, jednolity kolor. Większość naszego asortymentu z mąki z blanszowanych migdałów składa się z rodzaju Carmel, ponieważ jest to najbardziej niesamowity migdał smakowy produkowany w historii. Stawiamy na jakość, aby nasi klienci doświadczyli fantastycznego smaku..

 

Jak używać Mąki Migdałowej, Blanszowanej

Zamiast mąki pszennej możesz użyć blanszowanej mąki migdałowej. Aby wzmocnić ogólny smak pieczonych potraw, mąka migdałowa jest lekko orzechowa i słodka i idealna do kuchni. Jeśli ktoś chce mieć dietę bezglutenową lub niskowęglowodanową, blanszowana mąka migdałowa jest idealną alternatywą dla mąki pszennej, aby cieszyć się pysznymi daniami do pieczenia.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our