This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parametry Opis
Nazwa botaniczna Pisum sativum
Rozmiar opakowania 20 kilogramów
Minimalna wielość zamówienia 20 kilogramów
Pochodzenie Chiny
Forma Białawy proszek
Dostępność Opakowania zbiorcze, Pod własną marką
Jakość Organiczna oraz konwencjonalna
Okres przydatności do spożycia 24 miesiące
Wielkość porcji 30 gramów
Kategoria Proteiny

Opis Produktu

Na Karaibach i w Ameryce groch i ryż są od wielu lat używane jako główne produkty spożywcze. Możesz uzyskać z nich białko w prosty i tani sposób. Koncentrat z grochu jest znany jako proszek z białka grochu. Oferowany przez nas proszek z grochu jest organiczny i pochodzi z Chin. Możesz użyć białka grochu zamiast odżywki serwatkowej pochodzenia zwierzęcego. Znaczącymi producentami grochu są Ameryka Północna i Europa. Jest pozyskiwany z grochu żółtego, który jest również nazywany Pisum sativum. To zrównoważone źródło białka na najbliższe lata może zastąpić spożycie mięsa. Proszki z białek grochu i ryżu są bezglutenowe, bezsojowe i bezmleczne o właściwościach hipoalergicznych. Kiedy niektórzy ludzie używają soi i białek na bazie serwatki, po ich użyciu odczuwają gaz, wzdęcia i mdłości. Ale może to być świetna alternatywa. Nie używamy słodzików i sztucznych barwników, które są przyczyną reakcji alergicznych. Oznacza to, że nasze produkty są całkowicie ekologiczne.

Pochodzenie białka grochu

Możesz użyć białka jako suplementu w postaci proszku. Kiedy kulturystyka zaczęła być znana w latach pięćdziesiątych XX wieku, popularne były białka w proszku na bazie serwatki i jajek. To był czas, kiedy ta praktyka zdobyła rynek proszków białkowych.

Jak używać białka grochu w proszku

Białka ryżu i grochu mają delikatny smak. Dlatego można je stosować na wiele sposobów, np. Od koktajli po produkty odżywcze, od zamienników posiłków po batony proteinowe. Możesz używać białek grochu w dowolnej postaci od pikantnych po słodkie. Rzućmy okiem na kilka głównych sposobów wykorzystania tych białek. Można go używać jako kulki energetyczne, pączki, batony, płatki owsiane (lub inny posiłek typu owsianka), naleśniki, gofry, pieczywo / babeczki, ciasta / babeczki, sosy sałatkowe, gorące napoje, zupy, zapiekanki, muesli, budyń, czekoladki, ciasteczka, ciasteczka itp.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our