Parametry | Opis |
Nazwa botaniczna | Musa |
Rozmiar opakowania | 8,2 Kg |
Minimalna wielość zamówienia | 8,2 Kg |
Pochodzenie | Peru, Filipiny, Indonezja |
Forma | Chipsy |
Dostępność | Opakowania zbiorcze, Pod własną marką |
Jakość | Organiczna |
Okres przydatności do spożycia | 12 miesiące |
Wielkość porcji | 1-2 oz / 34 gramów na dzień |
Kategoria | Suszone owoce |
Opis produktu
Jeśli spróbujesz suszonych chipsów bananowych, dadzą one pełny smak banana z chrupiącą teksturą. Po ich wysuszeniu utrzymuje się słodki bananowy smak z chrupiącą teksturą o typowym żółtawym bananowym kolorze. Suszone chipsy bananowe są zwykle wytwarzane z niedojrzałych bananów, które są albo wkładane do suszarki do żywności, albo smażone. Możesz zamówić nasze suszone chipsy bananowe o każdej porze roku.
Pochodzenie chipsów bananowych
Nasze organiczne suszone chipsy bananowe pochodzą z Indonezji, Peru i Filipin i są zanurzone w miodzie. Podstawa bananowca znajduje się w Azji Południowo-Wschodniej. Większość ludzi na całym świecie woli mieć dojrzały i świeży produkt. Nasze suszone chipsy bananowe są całkowicie ekologiczne, ponieważ są wykonane w 100% z organicznych bananów. Istnieje wiele odmian tych suszonych chipsów bananowych z dipami miodowymi zapewniającymi wyjątkowo słodki smak, na przykład Cardava, Saba i Cavendish. Jeśli połączysz je z cukrem i olejem kokosowym, będą idealną przekąską. Wielkość chipsów bananowych ma średnicę do 40 mm przy grubości 4 mm.
Jak używać chipsów bananowych
Możesz używać suszonych chipsów bananowych na wiele różnych sposobów. Są złociste, słodkie, chrupiące i zanurzone w organicznym miodzie. Dlatego są idealnym dodatkiem do płatków owsianych, porannych płatków śniadaniowych, gofrów, naleśników, dodając im słodkiego, chrupiącego smaku.